Onepoint breid aanbod uit met kosteloze PPM oplossing voor kleine project teams!

Raaba/Graz, March 04, 2015

De nieuwe “Group Server” editie voorziet projectteams van maximaal 4 personen van een uitgebreide set aan Project Management tools.

Onepoint PROJECTS, de toonaangevende leverancier van geïntegreerde project portfolio management (PPM) oplossingen, heeft een nieuwe, gratis multi-user versie van zijn on-premise product uitgebracht. De “Group Server” voor maximaal vier gebruikers bevat alle basisfunctionaliteit van OnePoint PROJECTS Enterprise Server (zonder de mogelijkheid om optionele modules toe te voegen). Het nieuwe aanbod richt zich vooral op starters en kleine projectteams in grotere organisaties die nog niet een bepaald project management maturity level hebben bereikt, zodat een bedrijfsbrede inzet van een PPM software-oplossing nog niet haalbaar is. OnePoint projectgroep Server ondersteunt alle essentiële PPM processen van projectplanning, van toezicht en controle tot uitgebreide rapportage functies. Binnen verschillende bedrijfstakken staat OnePoint PROJECTS bekend als een van de makkelijkst te gebruiken “echte” PPM oplossingen. De nieuwe group Server editie zorgt voor een zero-cost toegang tot de OnePoint product family met alle out-of-the-box kenmerken van OnePoint PROJECTS Enterprise Server, waaronder:

  • interactieve WBS en Gantt-diagrammen,
  • een grafisch project pijplijn,
  • resources en kostenplanning en
  • geïntegreerde cross-project benutting van resources visualisaties.

De groep Server beschikt ook over functionaliteit, zoals het verzenden van e-mailberichten en een activiteitenstroom om teamwork effectief te ondersteunen. “Bijna elke organisatie begint met projectmanagement met individuen binnen één of meerdere teams die gewoon behoefte hebben aan meer structuur voor hun dagelijkse projectwerk in plaats van een uitgebreid implementatieproject” zegt Gerald Aquila, oprichter en CEO van OnePoint PROJECTEN. “Wij geloven dat met onze nieuwe Group Server product projectteams in staat zijn om veel eerder te beginnen met professionele PM  – op een moment dat het al veel zou opleveren, maar er nog geen budget beschikbaar is en de businesscase nog niet is uitgewerkt.”

De Group Server project database is compatibel met respectievelijk de onepoint PROJECTS Personal en Enterprise Server. Door het gebruik van onepoint’s practische XML-gebaseerde backup en restore functionaliteit kunnen gebruikers van de Personal Server makkelijk upgraden naar de Group Server als ze gebruik willen maken van onepoint’s team-gebaseerde features samen met andere leden van het project team. Verder is het zo dat, als het PPM maturity level in de projectorganisatie stijgt en het project team groeit in zowel omvang als functionaliteitsvraag de Group Server met een kleine inspanning kan worden ge-upgrade naar een Enterprise Server installation.

onepoint PROJECTS 12.2 Group Server is per vandaag beschikbaar  als een gratis download via  www.onepoint-projects.com. Als u belangstelling heeft kunt u de extra fucntionaliteit die beschikbaar is in de onepoint PROJECTS Enterprise Server and Cloud versie evalueren door het aanvragen van een kosteloze 30-dagen test-licentie vanaf de onepoint website. Voor meer informatie ovcer de de nieuwe Group Server of voor een uitgebreide test van de Enterprise Server or Cloud inclusief alle optionele modules zoals een bidirectionele JIRA-integratie, portfolio analise, of risk management, kunt u contact opnemen met ons verkooopteam via info@puntuitprojecten.nl of +31 6 52 456 343.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.